DAN ODPRTIH VRAT VRTCA

 V vrtcu Ljutomer  je bilo tudi v tem tednu pestro dogajanje. Posebej je bilo zanimivo v četrtek, 3. aprila, ko smo imeli med drugim dan odprtih vrat vrtca. Povabili smo občinske svetnike, županjo, direktorje zavodov iz naše občine…  Želeli smo jim pokazati, da se lahko tudi v prostorski stiski, v kakšni je naš vrtec, otroci dobro počutijo in skozi različne igralne dejavnosti zadovoljujejo svoje razvojne potrebe. Otroci so ustvarjali v različnih kotičkih v igralnicah in tudi na igrišču vrtca. Obiskovalcem so se spontano predstavili z lutkovno predstavo, glasbenim nastopom, v gibalni igri s hopy žogami,  trakovi…

Vsekakor smo pričakovali več tistih, ki krojijo našo, tudi  prostorsko usodo. Od povabljenih vseh občinskih svetnikov , so prišli so le 4. Gotovo so imeli nekateri tehten razlog, da jih ni bilo. Ob današnjih komunikacijskih možnostih, ni problem opravičila. Mislim, da komentar ni potreben. 

To nas ne bo uspavalo, da se ne bi trudili tudi v prihodnje za dobro počutje otrok in odraslih v vrtcu in za promocijo našega vrtca in Prlekije. Prva prilika bo že jutri, 5.4., ko bo  glasbena skupina zaposlenih vrtca Ljutomer  zapela v Portorožu na vseslovenskem srečanju vrtcev Slovenije.

Vrata vrtca so vedno odprta za velike in male, ki želite spoznati naš svet, svet igre veselja, učenja… 

FOTOGRAFIJE 

                                                                                                                                 Marija Pušenjak    

 

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)