Decembrski čas je za mnoge najlepši mesec v letu, saj prinaša veselje, smeh, praznovanje, predvsem pa veliko prijetnih druženj.

V vrtcu Ljutomer dajemo druženju v mesecu decembru velik poudarek. V ta namen smo izvedli že praznične delavnice s starši in čajanko. Lučke so se tudi to leto vile od Vrtca Ljutomer do Kulturnega doma, kjer je  potekala že tradicionalna čajanka v organizaciji Sveta staršev.  Tako je v torek, 4.12.2018 ob 16.30  začel sij luči potovati skozi že praznično okrašeno mesto do Doma kulture v Ljutomeru, kjer so nas s predstavo Muca Copatarica pričakali predstavniki Sveta staršev. Druženje smo zaključili ob slastnih piškotih in toplem čaju.

Tako kot je bil ta, je tudi vsak drugi dan v mesecu decembru,  nekaj posebnega, pretkan z upanjem, toplino in iskricami v očeh otrok.      Otroci nestrpno odpirajo adventne koledarje, pojejo božične pesmi, se pogovarjajo o Božičku ter ga nestrpno pričakujejo.

Zahvalili bi se radi predstavnikom Sveta staršev, ki so nam polepšali  predpraznični čas z odlično odigrano predstavo, vsem staršem, starim staršem za sladke dobrote ter vsem zaposlenim, ki so pomagali, da je čajanka bila spet enkratna in nepozabna.

FOTO

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)