Spoštovani starši, rejniki.

 

V skladu z veljavno zakonodajo o obvladovanju naravnih in drugih nesreč je poveljnik Civilne zaščite pristojen za izdajanje nujnih ukrepov, ki omogočajo izvajanje nalog za zaščito, reševanje ter nudenje pomoči ob naravnih in drugih nesrečah. Preko medijev ste že bili obveščeni o izdanih ukrepih, ki veljajo za posameznike in pravne osebe, vključene v trgovinsko dejavnost. Ti ukrepi omogočajo odprtje trgovin, kjer se prodajajo živila, tehnični izdelki ter otroška oprema.

V pričakovanju pa je tudi nov ukrep, ki ga bo predvidoma sprejel poveljnik Civilne zaščite. Ta ukrep bo zahteval prisotnost zaposlenih v javnih zdravstvenih ustanovah, koncesionarjih, centrih za socialno delo, veterinarskih institucijah ter zavarovalnicah.

V primeru, da sta oba starša zaposlena v zgoraj navedenih sektorjih in imata  potrebo po varstvu za svojega otroka bo Vrtec Ljutomer dne 14. 8. 2023, torej v ponedeljek, zagotavljal nujno varstvo.

Zaradi organizacijskih potreb vas prosimo, da svojo potrebo po nujnem varstvu sporočite na naslov: ksenija.zuman@guest.arnes.si

Rok za sporočilo potrebe je danes, petek, 11. 8. 2023, in sicer najkasneje do 20.00 ure.

Hvala za vaše razumevanje.

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)