V četrtek, 23. junija 2016 ob 9.30 so se otroci starejših skupin z nastopom poslovili od vrtca. Nastopale so tri starejše skupine, GRAŠČAKI, SOVICE IN RAZISKOVALCI. Večina teh otrok  bo naslednje šolsko leto sedla v šolske klopi.

Čas teče ne ozira se na to, da bi ga včasih želeli mi ustaviti, predvsem ob dogodkih, ki so enkratni in posebni. Tudi slovo od vrtca je tak dogodek, je enkraten in poseben. Z njim se končuje  pomembno obdobje življenja, to je predšolsko obdobje. Mnogi strokovnjaki zatrjujejo, da je prav to obdobje najpomembnejše. Glede na to opravljamo  zelo odgovorno nalogo, vi spoštovani starši in mi, ki vam pomagamo pri tem odgovornem poslanstvu.

Hvala vam, spoštovani starši, dedki  babice za vse, kar ste nam poklonili: lepo besedo, nasmeh, dobro voljo, prijaznost, potrditev, pogum… to je v življenju najpomembnejše in pravijo, da edino to šteje. Zato iz srca želimo, da bo vam in vašemu otroku v šoli  in sploh v življenju lepo. Hkrati vam želimo, da v teh poletnih dneh ujamete v svoja srca veliko  veselih, igrivih in zanimivih trenutkov in si polepšate in obogatite življenje.

Otroštvo je posebno obdobje v življenju. Zato pustimo otrokom, da so otroci, ker to ne bodo nikoli več.

FOTO

Ravnateljica, Ksenija Žuman

(Skupno 685 obiskov, današnjih obiskov 1)