Decembrski čas je za mnoge najlepši mesec v letu, saj prinaša veselje, smeh, praznovanje, predvsem pa veliko prijetnih druženj.

V vrtcu Ljutomer dajemo druženju v mesecu decembru velik poudarek. V ta namen smo izvedli že praznične delavnice s starši in čajanko. Lučke so se tudi to leto vile od Vrtca Ljutomer do Kulturnega doma, kjer je  potekala že tradicionalna čajanka v organizaciji Sveta staršev.  Tako je v torek, 4.12.2018 ob 16.30  začel sij luči potovati skozi že praznično okrašeno mesto do Doma kulture v Ljutomeru, kjer so nas s predstavo Muca Copatarica pričakali predstavniki Sveta staršev. Druženje smo zaključili ob slastnih piškotih in toplem čaju.

Tako kot je bil ta, je tudi vsak drugi dan v mesecu decembru,  nekaj posebnega, pretkan z upanjem, toplino in iskricami v očeh otrok.      Otroci nestrpno odpirajo adventne koledarje, pojejo božične pesmi, se pogovarjajo o Božičku ter ga nestrpno pričakujejo.

Zahvalili bi se radi predstavnikom Sveta staršev, ki so nam polepšali  predpraznični čas z odlično odigrano predstavo, vsem staršem, starim staršem za sladke dobrote ter vsem zaposlenim, ki so pomagali, da je čajanka bila spet enkratna in nepozabna.

FOTO

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)