Sodelovanje s starši

V okviru sodelovanja s starši, smo v skupini ŽOGICE NOGICE  gostili dve mamici, ki sta nam predstavili svoja poklica. Gospa Petra Karba nas je popeljala v svet glasbe in nam je predstavila violino. Radovedno smo prisluhnili zvoku in melodijam tega inštrumenta, ter poskusili brenkati na strune. Skupaj smo zapeli še nekaj pesmic in z malimi ritmičnimi inštrumenti zaigrali kot pravi orkester. Naše druženje je hitro minilo, saj smo k sodelovanju povabili še sosednje skupine. Skupaj smo neizmerno uživali in si želimo, da nas še kdaj obišče v skupini.

Tudi g. Nataša Tuš je obogatila naše dopoldne s področja varnega vedenja v različnih okoljih v prometu. Na slikovit in igriv način nam je predstavila poklic policistke. Spoznali smo policijsko uniformo, vlogo policista v prometu, prometna sredstva  ipd. Navdušeno  smo pomerili policijsko kapo in se za trenutek prelevili v prave policiste. Mamica se je pridružila tudi naši igri, v kateri smo bili vsi prometni udeleženci, ter nam podarila maskoto policista Leona, ki bo budno pazil na nas in  na vse otroke v vrtcu.

Veseli smo vsakega srečanja in sodelovanja s starši. To nas še bolj poveže med sabo in krepi naše zaupanje. Zahvala obema mamicama, da sta si vzeli čas in preživeli prijetno dopoldne z nami.

FOTO

Ksenja Kosi Viher in Darja Tratnik

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)