Lepo pozdravljeni, vsi, ki ste s prebiranjem novic na naši spletni strani, vstopili v naš svet, v svet vrtca Ljutomer. Vstopamo v 70. leto delovanja predšolske vzgoje v Ljutomeru. Za ljudi tistega časa je bil izziv ustanoviti vrtec. Gotovo je šlo za pogumne  posameznike.  Danes ni nič drugače. Pogumni posamezniki oblikujejo sedanji trenutek in vplivajo na potek dogodkov prihodnosti.

Menim, da smo tudi v našem vrtcu vsi zaposleni pogumni in odgovorni, saj opravljamo izjemno pomembno poslanstvo. Trudimo se, da otrok čuti, da ga spoštujemo, ga imamo radi, cmu želimo pomagati na poti njegovega razvoja… To oblikuje naš vsak dan. Preko otrok vstopamo v življenje družine. Skupaj gradimo partnerski odnos in se trudimo za čim bolj usklajen pristop k vzgoji otroka.

Nekateri otroci preživljate zadnje dneve v vrtcu, priključujejo pa se nam že novi. Tistim otrokom, ki zapuščate naš vrtec želimo, da bi svoje lepe dogodivščine iz vrtca, čim bolje uporabili v šolskih klopeh. Tistim, ki se nam priključujete želimo veliko lepih doživetij ob igri, raziskovanju, učenju…

Zato dobrodošli mali in veliki v našem vrtcu, v Vrtcu Ljutomer. 

 

                                                                                           Marija Pušenjak, ravnateljica

 

 

 

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)