Pozdravljeni, dragi starši in skrbniki.

Skupine USTVARJALCI, GRAŠČAKI in UMETNIKI vam sporočamo, da smo današnji DAN PRIJATELJSTVA obeležili na prav poseben način, in sicer s pohodom.

Zaposleni in otroci Vrtca Mala Nedelja so nas povabili na druženje ob pohodu. Povabili pa niso samo naš vrtec, ampak tudi nekaj preostalih, kateri so prav tako v bližini (Vrtec Cezanjevci, Vrtec Razkrižje, Vrtec Križevci,…).

Z avtobusom smo se odpravili na pot in se okrog 9. ure zbrali pred njihovim vrtcem. Nato nas je prijazno pozdravila tamkajšnja vzgojiteljica Ksenija Kolar in nas povabila na razgiban pohod. Med pohodom so nas na poti spremljali tudi policisti, kateri so nam omogočili varnost ob cesti. Prav tako se je pohoda udeležila tudi ravnateljica Vrtca Mala Nedelja, gospa Breda Žunič. Po slabi dve urni hoji v hrib ali dolino, smo se zopet zbrali na igrišču vrtca, kjer so nam strokovne delavke vrtca že pridno pripravile okrepčilo, in sicer napitek, narezana jabolka in napolitanke. Nato je sledil še ples ob ritmih glasbe, skozi katere nas je spremljala gospa Nina Fras. Vsi vrtci skupaj smo zapeli tudi pesem o prijateljstvu in že je sledila podelitev nagrad – dobili smo medalje, ob tem pa tudi semena, katera bomo lahko posejali v svojih vrtcih (saj to leto obeležujemo prleške vrednote).

In ker čas v dobri družbi hitro mine, so tudi nas že čakali avtobusni prevozi nazaj, proti našim vrtcem.

Današnji dan je minil prehitro, vendar smo vsi skupaj zelo uživali in se imeli prav lepo.

Ugotovili pa smo, kako zelo smo pogrešali čas in druženje med vrtci.

Upamo, da podobno srečanje izpeljemo spet čim prej ali pa ponovno prihodnje šolsko leto.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo prijetno preživet vikend,

otroci in strokovne delavke vrtca na Ormoški 21.

FOTO

 

 

 

 

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)