OBISK BOŽIČKA V VRTCU LJUTOMER

Božiček se je najprej podal k najmlajšim na vhodu A, ki so ga sprejeli z nestrpnostjo in radovednostjo. Ti malčki so mu pred tem napisali pisemca, polna želja in pričakovanj. Božiček je s svojo prisrčnostjo in veseljem razveselil vsakega otroka, pri tem pa se je potrudil, da je izpolnil želje, zapisane v njihovih pisemcih.

Nato se je Božiček podal na vhod B, kjer so ga otroci pričakali s pesmijo, ki so jo zanj pripravili s posebno vnemo in veselem pričakovanju. Skupaj so ustvarili prijetno vzdušje, napolnjeno s toplino in prazničnim duhom.

Pot se je nadaljevala na vhod C, kjer so otroci in Božiček skupaj zapeli božične pesmi. Vzdušje je bilo nalezljivo, saj so se vsi skupaj prepustili prazničnemu veselju in radosti. Otroci so se z Božičkom povezali na poseben način, ki bo ostal v njihovem spominu še dolgo.

Zadnja postaja Božičkove poti je bila enota na Ormoški cesti, kjer so ga nestrpno pričakovali najstarejši otroci v vrtcu. Tudi tam je bilo vzdušje prežeto s pričakovanjem in veseljem. Božiček pa ni prišel sam – spremljala sta ga palček in snežinka, ki sta dodatno prispevala k čarobnosti trenutka.

Ta dan je bil res poseben in nepozaben za otroke v Vrtcu Ljutomer. Božiček in njegova spremljevalca so jim pričarali čaroben praznični trenutek, ki bo ostal vtisnjen v njihova srca kot eno izmed doživetij v njihovem otroštvu.

FOTO

Ksenija Žuman, ravnateljica
(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)